- EDIȚIA a III a -

Retreat de Feminitate &
Răsfăț în Thailanda

Chiang Mai | 11- 20 Aprilie 2018

De ce crezi că te-ai născut femeie?
De ce crezi că uneori te simți feminină și alteori nu?
De ce uneori vrei să stai, să simți, să te bucuri de corpul tău
și alteori te grăbești și crezi că ai alte lucruri mai importante?

Sunt mereu lucruri importante în viața ta. Dar pe care e mult mai greu să le realizezi fără viața din corpul tău. În corpul tău feminin, oricât de masculin crezi că este uneori, stau toată puterea și forța ta. În inima ta, în ochii tăi, în mâinile și vaginul tău, în tot sângele care îți curge prin vene. Iar acest corp are nevoie de răsfăț, de îngrijire, de multă multă iubire. Pentru că oricât de clișeu și banal ți se pare, dacă tu nu te iubești pe tine, e greu, ba chiar neproductiv, să ceri iubire de la alții.

Așa că ai încredere în înstinctul tău, în corpul tău. Ai încredere în tine, în mine sau în prietena care ți-a povestit de acest retreat. Ai încredere în curiozitatea ta și în secunda în care ai dat click pe acest anunț. Ai încredere că tot ce scrie aici e pentru tine și că o să ai parte de una dintre cele mai frumoase călătorii din viața ta.

Aș vrea să îți spun că în această călătorie o să te (re)descoperi, că o să reușești să integrezi și să vindeci multe aspecte feminine interioare și o să accesezi darurile tale feminine sacre. Dar probabil o să mă crezi doar după ce o să vezi cu ochii tăi și o să simți cu corpul tău.

Așa că vino în acest retreat. Eu o să îți susțin spațiu pentru transformare, tu o să îți dai voie femii autentice să se exprime, iar Thailanda în care ne vom întâlni, cu siguranță, o să te ajute și ea, cu toată natura, magia, culoarea și vibrația ei.

Vor fi 10 zile de Feminitate în care vei fi ghidată prin mai multe stari si arhetipuri. Vei începe călătoria cu recuperarea Fetiței Interioare și restabilirea stării de siguranță și iubire pură, care apoi se va maturiza în Adolescentă. Vei descoperi Femeia Sălbatică și Autentică care apoi se va metaformoza în femeia Senzuală și Iubită. Vei descoperi expresia Mamei Interioare și te vei lăsa ghidată de energia Femeii Mistice. O să-ți placă si o să-ți facă foarte bine. Iar la finalul celor 10 zile, după ce ai accesat Darurile Feminității Sacre a fiecărei expresii feminine, vei lăsa să se așeze în tine expresia Reginei – femeia care trăiește în inimă și în armonie.

Am pregătit această Călătorie inițiatică de Feminitate și Răsfăț în Thailanda – numită și Ţara Surâsurilor pentru că este mediul ideal, feminin, colorat, aromat, care susține înflorirea feminină și strălucirea interioară. Și pentru că energia feminină are nevoie de timp și spațiu pentru a se trezi am încorporat în această experiență unică: activități creative, feminine, vizite la temple, stat în natură, experiențe noi și palpitante. Tot ceea ce am plănuit pentru aceste zile este să te susțină să te deschizi, să înflorești.

Acest retreat are Intenția de a produce în interior Alchimia Interioară pentru ca toate aceste exprimări să devină un Întreg, iar expresia noastră feminină să fie cea a unei Femei Mature Emoțional, în contact cu frumusețea și vulnerabilitatea ei, care își asumă cine este.

O călătorie spre esența ta Feminină, în care ne vom opri din a face și ne vom da timp să fim, să simțim, să reflectăm și să experimentăm.

Orice vom face – de la plimbare pe plajă, la dans ecstatic, la vizitarea templelor, la stat în hamac, la meditație, masaj – toate vor avea în centru Intenția noastră de a ne Întregi.

Retreatul de Feminitate și Răsfăț
este pentru tine dacă:
 • Ești pregătită pentru cea mai puternică experiență de vindecare și transformare interioară
 • Vrei să înflorești ca FEMEIE, să îți transformi viața dar și relația de cuplu
 • Îți dorești timp doar pentru tine pentru a te conecta cu ceea ce îți dorești, pentru a te relaxa și a fi răsfățată
 • Vrei să descoperi tainele și autenticitatea religiei Budhiste
 • Știi că e momentul să vindeci relațiile din trecut care îți fură din energia vitală
 • Ești deschisă să primești suportul și iubirea cercului de surori
 • Ești curioasă să te descoperi și să descoperi o nouă cultură, complet diferită de a ta
 • Îți place să petreci timp în natură, lanuri de orez sau cu elefanții
 • Vrei să inviți în viața ta Bucuria, Pasiunea și Feminitatea

... și nu este pentru tine dacă:

 • Ți-e frică încă să renunți la credințele și tiparele limitatoare care îți definesc identitatea
 • Îți place să cauți mereu informații teoretice dar nu ești pregătită să le și experimentezi și cu atât mai puțin să le faci o practică personală zilnică
 • Te simți mereu o victimă a oamenilor din viața ta și că nu ai puterea să faci nimic pentru a avea o viață mai bună
 • Ești genul de persoană care găsește mereu scuze, care critică, compară, este negativă și le știe pe toate
 • Nu te entuziasmează aventura, și nici dezvoltarea personală alaturi de alte femei curajoase
 • Nu accepți încă să râzi, să plângi, să dansezi, să îmbrățișezi ca unelte de transformare ale vieții tale.

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI

Retreat de Feminitate și
Răsfăț în Thailanda

11 – 20 APRILIE 2018 | CHIANG MAI, THAILANDA

Ziua 1

Bine ai venit în Paradisul verde din nordul Thailandei! La ora 15.00 va avea loc întâlnirea în aeroport pentru transferul de grup. Cine ajunge cu câteva sau zile înainte vor fi preluate din oraș. Vom face check-in-ul și ne vom bucura de liniștea naturii, ne vom purifica corpul și sufletul în piscina cu sare de Himalaya și ne vom minuna de locația exotică. Cine vrea poate să încerce masajul thailadez. La apus de soare vom sta la un pahar de vin, povești, schimb de cadouri și conectare ca și grup. Vom avea apoi o cină superbă în zumzetul naturii și povești lungi.

Ziua 2

O zi dedicată relaxarii și conectării de spațiu feminin. După meditația din lanul de orez și mic dejun,  vom lăsa energia feminină să se așeze și creativitatea să se exprime. Dimineața o vom petrece la povești despre ouă de jad, cristale și alte produse de trezire a feminității și de potențare a energiei de viață. Vom sta la piscină, la relaxare și cine dorește masaj. 

După masă vom vizita un sat local unde se produc umbrelele de soare fabricate din hîrtie de orez. Vom admira artiștii locali și ne vom picta fiecare o umbrelă pe care o vom lua acasă.

După cină vom avea un Ritual de activare a spațiului inimii și de vindecare a chakrei gâtului. Ne vom uita la experiențele ultimilor ani și ne vom conecta la dorințele sufletului nostru. 

În această noapte se încheie anul calendaristic buddhist și vom încheia și noi cu intenție.

Ziua 3

Azi sărbătorim Revelionul Thailandez numit și Sonkran = schimbare, mișcare!!! Vom trece în următorul an 2561!!! Sawadee Pee Mai!!!! = An Nou Fericit! Ne vom trezi devreme pentru un Ritual de rugăciune și ne vom alătura celebrării din templele buddhiste. Ne vom îmbrăca traditional și vom asista la paradele cu statui Buddha, la dansuri tradițonale, obiceiuri buddhiste de Sonkran Buddha și rugăciuni în temple.

După prânz ne vom îmbrăca în costumația specifică Sonkranu-lui: cămăși înflorate, găletuțe cu apă și ne vom alătura tinerilor care sărbătoresc Sonkran cu bătăi cu apă, vopsit fața în culori și multă distracție și sărbătoare! După o zi plină, ne vom retrage în oaza noastră de pace și ne vom bucura de o saună cu ierburi aromate, scruburi naturale și foc de tabără! Lăsăm să se curețe și purifice părțile din noi care au nevoie!

Ziua 4

Această zi este dedicată explorării Naturii și descoperirea unui Sanctuar pentru Elefanți. Ne vom petrece o zi întreagă cu ei. Vom participa în activitățile de hrănire, spălare, hrănire și vom interacționa nu ei în mediul natural. Ne vom bucura de o carte citită la umbra unui copac, exerciții de trezire a corpului și energii vitale și joacă cu gașca de elefanți.

Seara vom experimenta procesul TRE® de eliberare de tensiuni și stress.

Ziua 5

După meditația activă de dimineață, dăm startul Workshop-ului de Feminitate și ne aliniem cu Intențiile femeii interioare. Vom începe lucrul cu aspectele Fetiței Interioare. Vom aborda relația noastră cu mama și tata, și rolul pe care l-au avut în dezvoltarea noastră. Vom începe procesul de vindecare al rănilor vechi din copilărie. La apusul soarelui, vom avea o Ceremonie de dans Ecstatic pe ritmuri șamanice.

Ziua 6

După meditația activă de dimineață, workshop-ul continuă cu explorarea aspectului Adolescentei. Vom lucra cu subconștientul nostru și credințele despre sexualitate, relația de cuplu și feminitate. Vom renunța la poveștile și durerile adolescentei și vom lăsa acel aspect din noi să prindă voce și să se maturizeze.

Ziua 7

În această zi vom lua o pauză din procesul interior și vom lăsa să se așeze acele informații, intuiții și emoții. Vom pleca într-o aventură în natură pentru a descoperi unul din cele mai vechi temple din Chiang Mai care este de fapt și o mănăstire. Purtând același nume cu muntele pe care este așezat, Theravada Wat, sau templul Doi Suthep este considerat de către localnici un loc sacru, unde rugăciunile depuse aici se împlinesc.

Vom urca conștient cele 309 de scări care ne vor duce până în vârful muntelui de unde ne vom bucura de panorama asupra orașului și vom asculta povești și legende legate de templu, de la ghidul nostru local.

Ziua 8

Azi e o zi în care după practicile de centrare de dimineață vom lăsa sălbatica din noi să-și exprime dansul, să își ceară dreptul de a exista, să se afirme fără agresiune însă cu prezență. Vom lucra cu practica TRE®, oul de jad, dans și mișcare conștientă pentru a da voie și spațiu expresiilor mature a Femeii Sălbatice, Iubita și Femeii Senzuale.

Ziua 9

Ultima zi de curs va îmbrățișa expresia Mamei și Reginei pentru a fi integrate în corpul și sufletul tău. 

Vom încheia ziua cu o Cină specială și un Ritual de ancorare a energiei sacre și celebrare a Feminității.

Ultima zi

În dimineața celei de-a zecea zi, vom face meditația inimii în natură privind munții din zare și vom închide cercul de surori. Vom avea o ședință foto pentru a mortaliza clipele minunat petrecute împreună. Vom încerca să prindem ultimele raze de soare pentru bronzul de luat acasă, iar transferul spre aeroport/alte hoteluri va fi în jur de ora 13:00 spre oraș și aeroport.

Pe parcursul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț vom avea timp liber pe care vom alege să îl petrecem după nevoile proprii iar excursiile sunt opționale. Vom lucra cu arhetipurile expresii feminine prin dans, costumație, terapie gestalt, meditații active, TRE® și practici taoiste de trezire a energiei vitale. Intenția noastră este să lucrăm cu aspectele noastre imature, să le aducem la lumină, să le vindecăm. Astfel ne putem lua puterea înapoi și devenii Femei Asumate, Autentice, Trezite si Mature.

La finalul acestui Retreat de Feminitate și Răsfăț:

 • Vei maturiza și echilibra aspectele fetiței interioare și ale adolescentei
 • Vei completa emoțional relația cu mama și vei ieși din tiparul de victimă
 • Vei accesa puterea femeii sălbatice precum și darurile femeii senzuale
 • Vei dobândi și exersa practici feminine pe care să le integrezi apoi în viața de acasă
 • Vei intra în contact cu Femeia interioară Autentică, Regină
 • Îți vei trezi corpul fizic la viață, vei trăi senzații noi și vei activa corpul energetic
 • Te vei deschide la Abundență și bucuria de viață
 • Te vei elibera fizic, emoțional și spiritual și îți vei lua Puterea înapoi
 • Vei străluci de frumusețe și iubire precum un diamant
 • Vei avea un grup de surori care să te susțină în călătoria ta spre descoperirea frumuseții interioare și pe care vei continua să le ai prezente în viața ta
 • Vei petrece timp cu elefanți, în natură, in temple
 • Vei experimenta multă Magie, Răsfăț, Frumusețe, Binecuvântări și Aventură
 • Te vei Îndrăgosti de tine și de unicitatea și frumusețea ta

Cine te va ghida în această călătorie

Sunt Lia Bolte fondatoarea proiectului Femeia Trezită și sunt onorată să te am în spațiul sacru Feminin plin de magie, pasiune și viață.

Lucrez ca și trainer de dezvoltare personală încă din 2006 făcând parte din primii Traineri certificați din România. Am avut bucuria să lucrez în cei 11 ani de training cu peste 2500 de oameni pe care i-am susținut și care m-au susținut în procesul meu de creștere, expansiune și mirare.

În 2010 am avut curajul să pășesc în explorarea mea spirituală și de atunci am pornit o cursa în viteză în căutarea lui Dumnezeu și în descoperirea mea, dincolo de ce mi s-a spus, dincolo de ce am presupus.

M-am descoperit pe mine prin meditații Osho, prin workshop-uri cu terapeuți Osho unde am fost și asistent, translator și am avut parte de multe sesiuni prin hipnoză, shamanism, learning love, practici taoiste.

În Thailanda lucuiesc din 2012 și m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra, facilitator meditație respectiv facilitator în metoda TRE® – eliberarea de traume și tensiuni.. Aici am descoperit puterea ritualurilor, extazul dansului și magia lucrului cu corpul atât la nivel fizic cât mai ales la nivel energetic. Am studiat practici taoiste, energetice si sexualitate sacra cu Minke de Vos si Shashi Solluna, Respiratie, deconditionari primare si tantra cu Devapath, Vindecarea copilului interior cu Anando, Tantra si alchimie interioara cu Spersa, practici de meditatie, si self awareness cu Kaifi Iraklis, Dans Sacru cu Monika Nataraj, Ceremonii sacre si dans-ul celor 5 elemente cu Daisy Kaye, tantra cu Ma Ananda Sarita, TRE® cu Fiona Leibowitz și fondatorul metodei TRE®, David Berceli.

Sunt fascinată de tot ce înseamna Feminitate așa că citesc, aprofundez, practic, particip la formări și cursuri de feminitate pentru a mă trăi, experimenta, dezvolta. Tot ceea ce aduc in cursurile și experiențele pe care le creez sunt din experienta mele traite si integrate.

Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Stiu ca sexualitatea e un subiect delicat care a fost reprimat si distorsionat si tocmai din aceste motive in doresc sa te sustin in a gasi informatii despre tine si corpul tau, in a trăi experientele care sa te puna in contact cu corpul si viata care zace in pântecul tău.

Eu voi fi cu tine să asigur un spațiu safe în care să te experimentezi, să îți ofer practice, să te susține energetic, să te provoc, să creeze un spațiu de joacă și sacralitate – un Spațiu în are să îți dai voie să te trăiești altfel însă Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru. Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie să Radieze frumusețea Interioară.

TEMPLU FEMININ

Pentru toată Magia și Experiența profundă de Înițiere în feminitate avem nevoie de spații care să ne ofere răsfăț, comfort, siguranță pentru procesul feminin și susținere. De aceea am ales locurile mele preferate care îmi sunt aproape de suflet.

Spațiu magic pentru expansiunea noastră feminină ne va fi MalaDhara care este un resort ecologic, de lux care are o minunată grădină organică din care vom fi servite zilnic.

E un tărăm de vis, desprins parcă din povești…un loc simțit și creat cu mâinile ei de o thailandeză care e pasionată de yoga, frumusețe, armonie si design interior. Fiecare casă este unică, in forme feminine rotunde, construite din lut și decorate cu mobilă din Thailanda și India vechi de sute de ani…și mobilă cu un design aparte creat chiar de Ploy gazda noastră.

Când am întrebat-o de unde se inspiră să creeze atâta frumusețe, mi-a spus că doar simte, că le visează și că atunci când lucrează pământul se simte inspirată….Așa că invitația e într-un loc magic care vibrează de creativita și intuiție.

E un loc departe de oraș, feminin în forme, culoare și vibrație. Ne vom bucura de piscina cu apă cu sare de Himalaya (fără clor), de mese organice, de timp în lanurile de orez, de saună și ceai în jurul focului..și vei înspira toată energia acelui pământ binecuvântat prin tălpile tale goale.

Diminețile și seara ne vom face practicile pe platforma din mijocul câmpului de orez iar ziua ne vom relaxa în sala de curs cu accente de bali care ne va fi casă proceselor de expansiune.

CE PRIMEȘTI

INCLUS ÎN PREȚUL RETREAT-ULUI

 • 9 nopți de cazare in camera duble cu design și mobilier unicat
 • 3 mese zilnice Organice Vegane si Vegetariene din bucătăria thailandeză și europeană
 • Transferul de grup de la și spre aeroport la o ora exactă
 • Transferurile pentru activitățile de grup
 • Rugăciuni și vizite la Temple cu ocazia Revelionului Thailandez
 • O zi cu elefanții într-un Sanctuar unde ei sunt protejați
 • Experiența Revelionului Thailandez – Sonkran – sărbătorit cu localnicii
 • Ghid touristic local
 • Amintiri imortalizate într-o ședință foto de grup cu o minunată fotografă locală
 • Clasele de meditații active Zilnice și meditațiile de seară Zilnice
 • Cele 4 zile de Workshop de feminitate (aprox 32 de ore)
 • Sesiuni de grup TRE® de eliberare de stres/tensiune și traume
 • Un masaj thailandez sau masaj cu ulei de cocos
 • Saună cu ierburi aromatice și scruburi naturale locale
 • Workshop de pictură pe umbrele din foaie de orez de unde vei pleca cu opera ta de artă
 • O jumătate de zi de Spa pentru față și corp (pregătim împreună produsele de spa)
 • Prânzuri și cine în afara locației
 • Vizită în satele locale

PLUS BONUSURI

Pentru ca te invităm la zile de răsfăț am pregătit Special pentru tine:

 • O Sesiune skype de a ne Cunoaște și întâlni: 30 de minute pentru a te descoperi și a clarifica felul în care acest retreat te poate susține.
 • Suport logistic legat de planificarea călătoriei, transport
 • Acces la un grup privat de facebook dedicate acestui Retreat pentru a ne cunoaște și conecta înainte de călătorie, unde vom pune detalii practice și vom păstra legătura după
 • Webinar de grup înainte de Retreat – vei avea șansa de a te conecta cu grupul, de a împărtăși dorințe/nevoie și sfaturi pentru o călătorie lină
 • Webinar de grup după Retreat – pentru a ne conecta și a ne susține integrarea tuturor transformărilor în viața noastră
 • Ghid turistic în limba română și traducere
 • Cadouri feminine și colorate zilnice
 • Un ou Yoni din ochi de Tigru
 • Acces Gratuit la Programul Online – 21 de zile de Practici Feminine – programul ideal înainte de participarea la Retreat (in valoare de 130 euro)
 • Primele 5 femei înscrise, care plătesc avansul până pe 29 Ianuarie vor primi Gratuit participarea la Programul Online YoniLove – 9 săptămâni de practică cu Oul de Jad, in valoare de 400 de euro.

CE NU ESTE INCLUS

 • Asigurarea medicală care este obligatorie
 • Biletul de avion din București până în Chiang Mai (cod aeroport CNX) aprox 550 euro dus intors
 • Viza pentru Thailanda 25- 30 euro în funcție de ce fel de viză alegi și documentele pentru aplicare viză
 • Excursiile, terapiile și activitățile la care poți participa în timpul liber.
 • Banii de buzunar pentru shopping, cadouri, spa etc
 • Orice băutură pe care o comandați extra (shake fructe, cafea)

investitia ta in feminitate,
CU 10 ZILE ȘI 9 NOPȚI DE CAZARE INCLUSE, ESTE

2000 EURO

Ai 20% reducere dacă
plătești avansul înainte de 15 martie 2018

1600 euro

Dacă te înscrii cu o prietenă, aveți
amândouă reducere de 100 EURO.

Întrebări Frecvente

Această călătorie Feminină de Transformare și Răsfăț are disponibilă. Avem disponibile 14 locuri la acest retreat și locurile se vor ocupa în funcție de achitarea avansului de 500 de euro.

În fiecare zi vom avea activități de meditație și practici feminine dimineața înainte de mic dejun și seara înainte de cină pentru ne deschide inima și corpul pentru călătoria de feminitate.

Apoi vom avea patru zile pline, în care vom explora etape diverse din viața noastră de Femeie și vom adduce vindecare și completare acolo unde este nevoie. În total vom avea în cele 4 zile de curs peste 32 de ore de ritualuri, practice, meditații.

Locația evenimentului este în nordul Thailandei, în Chiang Mai, o oraș superb cu natură tropicală cunoscut pentru templele buddhiste și viața locală thailandeză. Cod aeroport Chiang Mai este CNX. Poți ajunge cu zbor direct din București – Chiang Mai cu o singură escală

Va fie necesar să ajungi în aeroport pe data de 11 Aprilie 2018 până la ora 14.00 când se va face transferul de grup.

Retreat-ul este conceput ca o detoxifiere fizică și emoțională. Cele trei mese zilnice vor fi vegane și vegetariene, fără lactate, fără carne, fără gluten, cu foarte puțin zahăr și fără pâine. În schimb, vom introduce mese delicioase din bucătăria thailandeză și vom găti mese creative, folosind chia, quinoa, fulgi de ovăz, spirulină și alte super-alimente etc.

Toate mesele sunt gândite pentru a ne echilibra sistemul hormonal, sistemul imunitar și să ne ajute să fim mai sănătoase. Te asigur că îți vom surprinde simțurile cu abundența de sănătate ți arome.

Acest Retreat de Feminitate si Răsfăț este creat cu timp de relaxare, masaje, spa, tatuaje cu henna, multe povești și aventură, descoperire și contact cu natura. Pe parcursul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț vom avea timp liber, pe care vom alege să îl petrecem după nevoile proprii.

Îți recomand să ajungi în Tailanda cu minim 1 sau 2 zile înainte de retreat pentru a avea timp să te odihnești, să te acomodezi pentru a beneficia de zilele pregătite pentru tine. Iar după retreat îți recomand macar 2 sau zile să rămâi după, să ai timp să se aseze și integreze transformările prin care ai trecut și de ce nu să explorezi mai mult această țară. Cu viza la sosire ai drept de ședere de 15 zile…deci te poți bucura de ele.

***E un retreat doar pentru românce așa că vei găsi confort în a putea vorbi limba maternă.

Asta depinde de tine! Noi îți recomandăm să vii cu un bagaj foarte ușurel pentru că vei pleca cu el plin. Vom avea zile cu shopping dacă dorești să îți cumperi haine speciale, cadouri pentru cei dragi, cosmetice cu arome locale, fructe locale, paste de supe și sosuri locale.

Ai incluse cazarea, mesele și un masaj însă poate vrei să te bucuri de masajele locale zilnic sau poate vrei să îți comanzi băuturi/dulciuri, mâncare extra și atunci vei avea nevoie de bani de buzunar.

De asemenea dacă vrei la plecare să contribui la darurile simbolice pentru cei de la locații pentru a le mulțumi de grija și îmbrățișările primite poți face asta cu o sumă modică sau poți aduce mici suveniruri românești ca dar de mulțumire.

CONDIȚII SI TERMENI DE PLATĂ.

1. Pentru a rezerva locul se achită un avans nerambursabil de 500 de euro. Dacă ai plătit avansul și te retragi, iți putem da avansul inapoi doar dacă găsești înlocuitoare. Vom încerca să găsim înlocuitor, însă nu putem garanta.

2. Restul de plată se va achita integral cu 20 de zile înainte de începerea cursului. Plata se face în contul companiei Magic Events & Retreat – Thailanda prin transfer bancar, transferwise sau paypal. Toate comisionele vor fi acoperite de persoanele care fac plata.

3. Înainte de a face plata avansului vei primi un Contract de training în care se vor prezenta toate detaliile acestui retreat.

4. Plata avansului va fi făcută abia după semnarea contractului de training și emiterea facturii.

Ce spun participantele
edițiilor anterioare

Alături de Lia am învățat că nu avem o singură vârstă, că nu avem un singur rol, că este vorba despre noi și nu despre cum dăm în fața celorlalți. Că înainte de a ști ce vrei în viață trebuie să știi cine ești. Pentru mine acest retreat a fost ca ultima piesă ce m-a ajutat să întregesc puzzle-ul de Femeie Minunată ce Sunt!  ~ IOANA

Am plâns în Thailanda asta cât nu am plans în ultimii 10 ani, am transpirat cât pentru toata viața , am urlat cat nu am crezut că pot urla, am simțit prima data cum e sa te hrănești cu energie, pentru ca în ultimele zile CORPUL refuza sa mănânce, era sătul. Sunt puține persoane care m-au marcat existențial in toata viața mea de 43 de ani. Și una din persoanele astea e LIA. Dacă ar trebui să recomand ceva oricărei femei din lumea asta …atunci i-aș zice sa o caute pe Lia, sa o cunoasca, sa o respire si sa mearga măcar o data in viata la o întâlnire de astea de femei, ca e retret sau alt nume… conteaza mai putin. ~ Briana

M-a ajutat mult sa mă re-conectez la energia mea feminină și s-a creat un spațiu safe care mi-a permis să îmi exprim atât bucuria de a fi femeie cât și rănile. Lia este foarte jovială și deschisă ca persoană. Tehnicile și exercițiile pe care ea le propune sunt foarte practice și contribuie la eliberarea emoțiilor negative, a blocajelor energetice/mentale/emoționale care toate ajută ca până la urmă să ne reconectăm cu femininul. ~ CRISTINA 

Nu m-aș fi gândit vreodată ca in 10 zile poți sa ajungi sa te simți atat de “acasă” cu tine însăți și cu încă 9 minunății de femei despre care m-am gândit de la început ca sunt fete faine. Am fost 9 femei diferite dar împreuna am făcut un tot și am învățat una de la alta. Lia a reușit sa creeze un spațiu safe, unde noi, fetele, ne-am deschis, ne-am destăinuit, ne-am vindecat (nu m-as fi gândit ca am atâtea chestii de tratat din copilărie ), ne-am întâlnit poate pentru prima data cu noi insene, și in final am înflorit asemeni florilor de iasomie. Recomand acest retreat fiecărei femei din lumea asta, cu siguranța nu va regreta! Pentru ca oricât ar insista cineva ca e Ok așa cum e, intr-un astfel de retreat descoperi ca nu e chiar Ok și ca se poate mult mai bine. Iar dacă își dorește cineva sa ajungă la retreatul Liei, universul va mijloci întregul proces, pentru ca atunci când îți dorești cu adevărat ceva, magia își face datoria. ~ Daciana Morusan

Dragă Lia, evenimentele de feminitate făcute de tine m-au ajutat foarte mult să integrez efectiv experiențial femininitatea în viața mea, să sondez adânc în mine și să manifest cine sunt de fapt. Mi-a plăcut mult tot ce a însemnat exerciții de conectare cu celelalte femei, și prin faptul că tu te conectezi și grupurile tale o fac cu ușurință. A fost dificil să accept și partea vulnerabilă și aproape excesiv de afectuoasă din mine, practic să mă văd în oglindă. Cu toate astea, efectele unui atelier cu tine, se revăd încă și acum, un an mai târziu. Și îți mulțumesc pentru asta. ~ CĂTĂLINA

Cu ajutorul tău si al femeilor superbe din Retreat am început sa completez cercul meu personal, sa simt real sentimentul de bunăstare si răsfaț!! de euforie eu cu mine si eu pentru mine!! I-am atins pe “el” si pe “ea” din mine, am dansat cu ei si le-am plantat semințele visurilor peste tot pe acolo: prin ocean, nisip, plante exotice si furnicuțe rosii, piata cu localnicii aromele si voiosia lor, printre stelele de pe cerul cu luna plină, printre picături de ploaie tropicală, peste tot, zambete și recunostință infinită că sunt acolo cu toata ființa si conștiința mea! ~ Alexandra Ursan

“Mie îmi place că Lia insăși este într-o continuă evoluție; lucrează în continuare cu ea, și acest lucru se vede. Mai îmi place faptul că tot ce folosește în cursuri (tehnici, exerciții, ritualuri) a testat pe ea însăși. Îmi place că e deschisă, sinceră, împărtășește experiențele proprii. E atentă la grup și la fiecare femeie în parte. “ ~ SIMONA

“Lucrul cu Lia a fost o încântare și o mare bucurie pentru corpul, mintea și sufletul meu! Pentru mine toate experiențele au fost atât de firești, naturale, echilibrate … Lia are talentul unui dirijor fin care face ca tot ce se intampla de-a lungul workshopului sa fie safe și să curga lin… Mi-a placut mult că s-a lucrat cu corpul prin diverse modalități … doar așa ne-am dat seama cum suntem cu adevărat pe interior…
Multumesc Liei pentru spațiul creat. Voi reveni cu încredere și altă dată! “ ~ MONICA

Pentru mine experiența din Thailanda a fost despre planul de acasă care nu se potrivește cu cel din târg. Si totuși poate fi de vis. A fost în cea mai mare parte despre a renunța la control si a lăsa neprevăzutul să iși facă treaba. Am avut in Lia un protector al cadrului si spațiului nostru emoțional care a facilitat eliberarea și creșterea a unor părți adormite, pe silent cum s-ar spune. Mâncarea excelentă, oameni care știu să zâmbeasca și să te priveasca prin ochi direct în suflet. Mă felicit și sunt recunoscătoare pentru alegerea acestei experiențe. Mulțumesc femei frumoase, mulțumesc Lia!
~ Roxana Nicoleta Tudorache

“Lia – O femeie în continuă dezvoltare, sinceră, autentică, care exprimă încredere să se deschidă în fața femeilor și să le ofere o mână de ajutor intr-un mod detașat, însă cu iubire. O femeie puternică, dornică să ofere sugestii și ghidaj. Nu e un salvator al femeilor, este persoana care îți dă uneltele să te descoperi si care e alături de tine in acest proces. Am interacționat foarte bine cu ea, m-am simtit in siguranță și am avut incredere in tot ce faciliteaza. Pentru puținele ori in viață când am simtit ca decizia mea de a participa la ceva a fost cea mai buna si Lia mi-a oferit sprijinul si uneltele de a merge mai departe pe acest drum al feminității. O recomand cu tot dragu’  pentru naturalețe si curajul de a fi ea 🙂 si de a se expune exact asa cum e, astfel dându-mi si mie curajul de a ma deschide, de a ma elibera si de a deveni o persoana mai puternica. Mulțumesc!“ ~ ANTONIA 

Completează Formularul de Înscriere
pentru a rezerva un loc la acest retreat
Scroll to Top

Acest site foloseste Cookie-uri

pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.