- EDIȚIA a V a -

Retreat de Feminitate &
Răsfăț în Thailanda

Insulele Exotice
Koh Samui & Koh Phangan

Dacă ești o femeie care vrea să își Acceseze Darurile Feminității Sacre și să integreze/vindece aspectele feminine interioare atunci te aștept în această Călătorie spre Tine – retreat de Feminitate și Răsfăț pe insulele tropicale Koh Samui & Koh Phangan, 21 - 30 Mai 2019.

10 zile de Feminitate în care vei fi ghidată într-o călătorie care va începe cu recuperarea Fetiței Interioare și restabilirea stării de siguranță și iubire pură, care apoi se va maturiza în Adolescentă. Vom descoperi Femeia Sălbatică și Autentică care apoi se va metaformoza în femeia Senzuală și Iubita. Vom descoperi expresia Mamei Interioare și ne vom lăsa ghidată de energia Femeii Mistice.

Iar la finalul celor 10 zile după ce am accesat Darurile Feminității Sacre a fiecărei expresii feminine vom lăsa să se așeze în noi expresia Reginei – femeia care trăiește în inimă și în armonie.

Am pregătit această Călătorie Inițiatică de Feminitate și Răsfăț în Thailanda – numită și țara Surâsurilor pentru că este mediul ideal, feminine, colorat, aromat care susține Înflorirea Feminină și Strălucirea Interioară.

Și pentru că Energia Feminină are nevoie de timp și spațiu pentru a se trezi am încorporat în această experiență unică: activități creative, feminine, vizite la temple, stat în natură, experiențe noi și palpitante. Tot ceea ce am plănuit pentru aceste zile este să te susțină să te deschizi, să înflorești!

Într-o lume stresată, ocupată, poate cu copii și mereu cu lucruri de rezolvat ți-am pregătit 10 zile fără griji și responsabilități – zile doar pentru tine, în care vei practica Arta relaxării fără vină, în care vei fi răsfățată, servită, purtată spre descoperiri interioare și exterioare. Zile în care să te încarci de frumusețe, de energie, zile în care să înveți să îți asculți sufletul și să resetezi program vechi.

Acest retreat de Feminitate și Răsfăț
este pentru tine dacă:
 • Ești pregătită pentru cea mai puternică experiență de vindecare și transformare interioară
 • Vrei să înflorești ca FEMEIE, să îți transformi viața dar și relația de cuplu
 • Îți dorești timp doar pentru tine pentru a te conecta cu ceea ce îți dorești, pentru a te relaxa și a fi răsfățată
 • Știi că e momentul să vindeci relațiile din trecut care îți fură din energia vitală
 • Ești deschisă să primești suportul și iubirea cercului de surori
 • Ești curioasă să te descoperi și să descoperi o nouă cultură, complet diferită de a ta
 • Vrei să inviți în viața ta Bucuria, Pasiunea și Feminitatea

Acest retreat de Feminitate și Răsfăț nu este pentru tine dacă:

 • Ți-e frică încă să renunți la credințele și tiparele limitatoare care îți definesc identitatea
 • Îți place să cauți mereu informații teoretice dar nu ești pregătită să le și experimentezi și cu atât mai puțin să le faci o practică personală zilnică
 • Te simți mereu o victimă a oamenilor din viața ta și că nu ai puterea să faci nimic pentru a avea o viață mai bună
 • Ești genul de persoană care găsește mereu scuze, care critică, compară, este negativă și le știe pe toate
 • Nu te entuziasmează aventura, și nici dezvoltarea personală alaturi de alte femei curajoase
 • Nu accepți încă să râzi, să plângi, să dansezi, să îmbrățișezi ca unelte de transformare ale vieții tale.

Ce îți aduce acest Retreat de Feminitate și Răsfăț?

10 ZILE MAGICE,
doar pentru tine

Zile de descoperire, de DETOXIFIERE fizică și emoțională, de indrăgostire de tine, de răsfăț și timp doar pentru tine! Zile în care vom explora Feminitatea, ne vom lăsa răsfățate și vom experimenta susținerea magică a cercurilor de femei! Zile de noutate, mirare, bucurie și recunoștință!

Dar, mai mult decât o vacanță exotică sau un workshop, este o experiență de viață, de transformare, una în care să îți dai voie să te descoperi și să trăiești
Fiecare călătorie e un pas spre a ne cunoaște, pentru a ne descoperi în afara zonei de confort, pentru a ne descoperi în noi situații, iar intenția acestei călătorii este Accesarea Puterii Feminine!
Și pentru asta vom lucra cu aspectele cele mai importante ale expresiei noastre feminine:

FETIȚA INTERIOARĂ – ADOLESCENTA – SĂLBATICA – SENZUALA – IUBITA ȘI SUPREMA ZEIȚĂ

Ne vom acorda timp, spațiu și experiențe să încorpăm aspecte respinse ale feminității, să vindecăm răni vechi, ce încă sunt deschise în subconștientul nostru, și să integrăm aceste expresii feminine într-un mod Armonios și Matur.

Vom lucra cu arhetipurile-expresii feminine prin dans, costumație, terapie gestalt, meditații active, TRE® și practici taoiste de trezire a energiei vitale. Intenția noastră este să lucrăm cu aspectele noastre imature, să le aducem la lumină, să le vindecăm. Astfel, ne putem lua puterea înapoi și devenii Femei Asumate, Autentice, Trezite și Mature.

Acest retreat are Intenția de a produce în interior Alchimia Interioară pentru ca toate aceste exprimări să devină un Întreg, iar expresia noastră feminină să fie cea a unei Femei Mature Emoțional, în contact cu frumusețea și vulnerabilitatea ei, care își asumă cine este.

O călătorie spre esența ta Feminină, în care ne vom opri din a face și ne vom da timp să fim, să simțim, să reflectăm și să experimentăm.

Orice vom face – de la plimbare pe plajă, la dans ecstatic, la vizitarea templelor, la stat în hamac, la practici sexuale – toate vor avea în centru Intenția noastră de a ne Întregii.

Nu contează ce job ai, ce vârstă ai, ce experiență de viață ai, ce crezi tu despre tine… Ne vom duce în acel spațiu în care tot ce contează e să ne arătăm CINE SUNTEM ACUM și să ne lăsăm văzute, iar prin ochii celorlalte femei, ne vom putea vedea strălucirea și frumusețea.

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI

Retreat de Feminitate și
Răsfăț în Thailanda

Prima zi

Bine ai venit în Paradis!! La ora 14.00 va avea loc întâlnirea în aeroport pentru transferul de grup. Cine ajunge cu câteva sau zile înainte vor fi preluate de la hotelul lor. Vom face check-in-ul și ne vom bucura de locația exotică. Cine vrea poate să încerce masajul thailadez în căsuța de bambus din copac. La apus de soare vom sta la un pahar de vin, povești, schimb de cadouri și conectare în grup. Vom avea apoi o cină superbă în zumzetul naturii și povești lungi.

A 2-a zi

O zi dedicată relaxarii și conectării de spațiu feminin. După meditația de pe plajă și mic dejun, ne vom lăsa energia feminină și creativitatea să se exprime. Ne vom alătura unui atelier de pictură pe batik și îți vei crea propria operă de artă pe care o vei lua acasă ca amintire.
După masă, vom avea un atelier despre Ouăle de jad și alte instrumente de trezire a feminității și vindecare a energiei sexuale. Seara vom avea o meditație pe plajă, la apus, de conectare la frumoasa noastră Inimă.

A 3-a zi

După mic dejun, vom porni spre Ang Thong Marina Park – un loc desprins din Rai. Un arhipelag protejat de 42 de insule virgine. Vom descoperi priveliști superbe care ne vor rămâne în inimă, vom înota cu peștișorii și vom simți ce înseamnă Paradisul.

A 4-a zi

O zi dedicată din nou energiei feminine. Dimineața vom avea meditație în ocean iar apoi vom învăța secretele unei răsfăț spa. Vom învăța să ne preparăm scrub de corp organic, măsti de față naturale și apoi le vom folosi.
După relaxarea de spa apoi ne vom crea tatuaje cu henna și vom lăsa inspirația să exprime feminitatea. După masă vom vizita orașul de pe insulă unde ne vom răsfăța cu vizite la templu, mâncăruri delicioase, masaje, shopping – o încântare pentru corp și inimă.
Seara vom încheia cu o meditație în căsuța din bambus din copac.

A 5-a zi

După zile de conectare cu noi Azi e momentul să descoperim insula și să lăsăm rugăciunile și intențiile pentru aces retreat să fie depuse sub formă de flori și ofrande la templele buddhiste.

Îmbrăcate în port tradițional thailandez, vom porni să descoperim cultura și templele buddhiste, vom vizita cascadele din profunzimile insulei, vom descoperi panorame ce ne vor tăia răsuflarea și vom gusta din viața locală.

După masă vom lua un vapor privat pentru a ajunge pe insula Koh Phangan. Ne vom găsi casă în jungla de pe plaja Haad Tien, la resortul Sanctuary, ce este situat între ocean și junglă. E un loc magic, unde vom ajunge la timp pentru o saună cu plante și o bălăceală la apus de soare.

Seara vom avea un Ritual foarte special de deschidere a spațiului de Trezire a femininului în Labirintul magic care se găsește între cocotieri.

A 6-a zi

După meditația de dimineață, dăm startul Workshop-ului de Feminitate, care va ține 4 zile.

Vom începe lucrul cu aspectele Fetiței Interioare. Vom aborda relația noastră cu mama și tata, și rolul pe care l-au avut în dezvoltarea noastră. Vom începe procesul de vindecare al rănilor vechi din copilărie.

La apusul soarelui, vom avea o Ceremonie șamanică cu cacao și dans.

A 7-a zi

După meditația activă de dimineață, workshop-ul continuă cu explorarea aspectului Adolescentei. Vom lucra cu subconștientul nostru și credințele despre sexualitate, relația de cuplu și feminitate.

A 8-a zi

Azi e o zi în care după practicile de centrare de dimineață vom lăsa sălbatica din noi să-și exprime dansul. Cu practica TRE, oul de jad, dans și mișcare conștientă Femeia Sălbatică, Iubita, Femeia Sexuală.

A 9-a zi

Ultima zi de curs va îmbrățișa expresia Mamei și Reginei pentru a fi integrate în corpul și sufletul tău. Vom încheia ziua cu o Cină specială și Celebrare a Feminității.

Ultima zi

În dimineața celei de-a zecea zi, vom face meditația inimii pe plajă și vom închide cercul de surori. Vom avea o ședință foto în junglă printre pietre vulcanice cu multă vegetație. Vom încerca să prindem ultimele raze de soare pentru bronzul de acasă, iar transferul spre aeroport/alte hoteluri va fi în jur de ora 13:00.

La finalul acestui Retreat de Feminitate și Răsfăț:

 • Te vei Îndrăgosti de tine și de unicitatea și frumusețea ta
 • Vei intra în contact cu Femeia interioară Autentică, Regină
 • Vei maturiza și echilibra aspectele fetiței interioare și ale adolescentei
 • Vei completa emoțional relația cu mama și vei ieși din tiparul de victimă
 • Vei accesa puterea femeii sălbatice precum și darurile femeii senzuale
 • Vei dobândi și exersa practici feminine pe care să le integrezi apoi în viața de acasă
 • Îți vei trezi corpul fizic la viață, vei trăi senzații noi și vei activa corpul energetic
 • Te vei deschide la Abundență și bucuria de viață
 • Te vei elibera fizic, emoțional și spiritual și îți vei lua Puterea înapoi
 • Vei străluci de frumusețe și iubire precum un diamant
 • Vei avea un grup de surori care să te susțină în călătoria ta spre descoperirea frumuseții interioare și pe care vei continua să le ai prezente în viața ta
 • Vei experimenta multă Magie, Răsfăț, Frumusețe, Binecuvântări și Aventură

Cazare de Lux & Răsfăț

Pentru toată Magia și Experiența profundă de Înițiere în feminitate avem nevoie de spații care să ne ofere răsfăț, comfort, siguranță pentru procesul feminin și susținere. De aceea am ales locurile mele preferate care îmi sunt aproape de suflet.

Acest retreat de feminitate se desfășoară în două locații diferite, pe două insule diferite!

 

Pe insula Koh Samui ne va fi casă un loc tare special pentru inima mea… Pe o plajă izolată, un colț de paradis, vom petrece 4 nopți superbe. Un hotel cu spirit ecologic, cu case de lux construite din lut și drag de natură. Totul este gândit până la ultimele detalii, pentru ați crea o experiență de vis! Vom fi pe plaja din nordul insulei și diminețile vom medita pe nisipul din ocean, iar seara vom medita admirând apusul superb de soare.

Locația este una intimă, pentru a ne bucura de puterea și susținerea celorlalte femei. Toate camerele sunt spațioase, au vedere la mare si aer condiționat, dispun de o terasa de unde poti asculta valurile. Cazarea se face în camere cu pat dublu.

Pe insula Koh Phangan vom ajunge pe plaja care a inspirat cartea și filmul „Insula”. Sanctuary Thailand, un loc Magic și Unic în lume, este un resort cu un centru de meditație și detoxifiere. Găzduit intr-un colt de paradis cu jungla pe o parte și ocean de cealaltă parte, accesul se face doar cu barca, ceea ce păstreaza savoarea și misterul acestei plaje.

Cazarea se face în camere foarte spațioase, cu design individual, cu pat dublu. Ne vom bucura și de sauna lor umedă cu plante, așezată sub un copac desprins parcă din „Avatar”.

Ambele locații sunt ecologice, cu respect și drag de natură, cu bucătărie superbă, organică și sănătoasă și un aer aparte, pentru a ne face Experiența de Neuitat!!!

investitia ta in feminitate,
CU 10 ZILE ȘI 9 NOPȚI DE CAZARE INCLUSE, ESTE

2000 EURO

Ai 20% reducere dacă
plătești avansul înainte de 25 Ianuarie 2019

1600 euro

Dacă te înscrii cu o prietenă, aveți
amândouă reducere de 100 EURO.

CE ESTE INCLUS ÎN PREȚUL RETREAT-ULUI

 • 9 nopți de cazare in camera duble in locații superbe
 • 3 mese zilnice Organice Vegane si Vegetariene din bucătăria thailandeză și europeană
 • Transferul de grup de la și spre aeroport la o ora exactă
 • Transferurile pentru activitățile de grup
 • Excursie insulă Koh Samui (6 ore)
 • Excursie National Angthon Park (8 ore)
 • Transferul cu speedboat la locația din Koh Phangan
 • Prânzuri și cine în afara locației
 • Amintiri imortalizate într-o ședință foto de grup cu o minunată fotografă locală
 • Clasele de meditații active Zilnice și meditațiile de seară Zilnice
 • Cele 4 zile de Workshop de feminitate (aproximativ 8 – 9 ore zilnice)
 • Sesiuni de grup TRE® de eliberare de stres/tensiune și traume
 • Un masaj thailandez sau masaj cu ulei de cocos
 • Saună cu ierburi aromatice
 • Workshop de pictură pe batik de unde vei pleca cu opera ta de artă
 • O jumătate de zi de Spa pentru față și corp (pregătim împreuncă produsele de spa)

BONUSURI

Pentru ca te invit la zile de răsfăț, am pregătit Special pentru tine:

 • O Sesiune skype de a ne Cunoaște și întâlni: 30 de minute pentru a te descoperi și a clarifica felul în care acest retreat te poate susține.
 • Suport logistic legat de planificarea călătoriei, transport
 • Acces la un grup privat de facebook dedicate acestui Retreat pentru a ne cunoaște și conecta înainte de călătorie, unde vom pune detalii practice și vom păstra legătura după
 • Webinar de grup înainte de Retreat – vei avea șansa de a te conecta cu grupul, de a împărtăși dorințe/nevoie și sfaturi pentru o călătorie lină
 • Webinar de grup după Retreat – pentru a ne conecta și a ne susține integrarea tuturor transformărilor în viața noastră
 • Ghid turistic în limba română și traducere
 • Cadouri feminine și colorate zilnice
 • Un ou Yoni din ochi de Tigru
 • Acces Gratuit la Programul Online – 21 de zile de Practici Feminine – programul ideal înainte de participarea la Retreat (in valoare de 130 euro)
 • Primele 5 femei înscrise, care plătesc avansul până pe 29 Ianuarie vor primi Gratuit participarea la Programul Online YoniLove – 9 săptămâni de practică cu Oul de Jad, in valoare de 450 de euro.

CE NU ESTE INCLUS

 • Asigurarea medicală care este obligatorie
 • Biletul de avion din București până pe insula Koh Samui (cod aeroport USM)
 • Viza pentru Thailanda 25- 30 euro în funcție de ce fel de viză alegi și documentele pentru aplicare viză
 • Excursiile, terapiile și activitățile la care poți participa în timpul liber.
 • Banii de buzunar pentru shopping, cadouri, spa etc
 • Orice băutură pe care o comandați extra (shake fructe, cafea)
Cine te va ghida în această călătorie

Sunt Lia Bolte fondatoarea proiectului Femeia Trezită și sunt onorată să te am în spațiul sacru Feminin plin de magie, pasiune și viață.

Lucrez ca trainer de dezvoltare personală încă din 2006 făcând parte din primii Traineri certificați din România. Am avut bucuria să lucrez în cei 11 ani de training cu peste 2500 de oameni pe care i-am susținut și care m-au susținut în procesul meu de creștere, expansiune și mirare.

În 2010 am avut curajul să pășesc în explorarea mea spirituală și de atunci am pornit o cursa în viteză în căutarea lui Dumnezeu și în descoperirea mea, dincolo de ce mi s-a spus, dincolo de ce am presupus.

M-am descoperit pe mine prin meditații Osho, prin workshop-uri cu terapeuți Osho unde am fost și asistent, translator și am avut parte de multe sesiuni prin hipnoză, shamanism, learning love, practici taoiste.

În Thailanda locuiesc din 2012 și m-am format ca facilitator Sacred Femininty Tao Tantra, facilitator meditație respectiv facilitator în metoda TRE® – eliberarea de traume și tensiuni.. Aici am descoperit puterea ritualurilor, extazul dansului și magia lucrului cu corpul atât la nivel fizic cât mai ales la nivel energetic. Am studiat practici taoiste, energetice si sexualitate sacra cu Minke de Vos si Shashi Solluna, Respiratie, deconditionari primare si tantra cu Devapath, Vindecarea copilului interior cu Anando, Tantra si alchimie interioara cu Spersa, practici de meditatie, si self awareness cu Kaifi Iraklis, Dans Sacru cu Monika Nataraj, Ceremonii sacre si dans-ul celor 5 elemente cu Daisy Kaye, tantra cu Ma Ananda Sarita, TRE® with Fiona Leibowitz și fondatorul metodei TRE, David Berceli.

Sunt fascinată de tot ce înseamna Feminitate așa că citesc, aprofundez, practic, particip la formări și cursuri de feminitate pentru a mă trăi, experimenta, dezvolta. Tot ceea ce aduc in cursurile și experiențele pe care le creez sunt din experienta mele traite si integrate.

Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Stiu ca sexualitatea e un subiect delicat care a fost reprimat si distorsionat si tocmai din aceste motive in doresc sa te sustin in a gasi informatii despre tine si corpul tau, in a trăi experientele care sa te puna in contact cu corpul si viata care zace in pântecul tău.

Eu voi fi cu tine să asigur un spațiu safe în care să te experimentezi, să îți ofer practice, să te susține energetic, să te provoc, să creeze un spațiu de joacă și sacralitate – un Spațiu în are să îți dai voie să te trăiești altfel însă Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru. Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu. Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie să Radieze frumusețea Interioară.

Completează Formularul de Înscriere
pentru a rezerva un loc la acest retreat

*** CONDIȚII SI TERMENI DE PLATĂ.

1. Pentru a rezerva locul se achită un avans nerambursabil de 500 de euro. Dacă ai plătit avansul și te retragi, iți putem da avansul inapoi doar dacă găsești înlocuitoare. Vom încerca să găsim înlocuitor, însă nu putem garanta.

2. Restul de plată se va achita integral cu 30 de zile înainte de începerea cursului, adică 21 aprilie 2019. Plata se face în contul companiei Magic Events & Retreat – Thailanda prin transfer bancar, transferwise sau paypal. Toate comisionele vor fi acoperite de persoanele care fac plata.

3. Înainte de a face plata avansului vei primi un Contract de training în care se vor prezenta toate detaliile acestui retreat.

4. Plata avansului va fi făcută abia după semnarea contractului de training și emiterea facturii.

Întrebări Frecvente

Avem disponibile 14 locuri la acest retreat și locurile se vor ocupa în funcție de achitarea avansului de 500 de euro.

În fiecare zi vom avea activități de meditație și practici feminine dimineața înainte de mic dejun și seara înainte de cină pentru ne deschide inima și corpul pentru călătoria de feminitate.

Apoi vom avea patru zile pline, în care vom explora etape diverse din viața noastră de Femeie și vom adduce vindecare și completare acolo unde este nevoie. În total vom avea în cele 4 zile de curs cu peste 32 de ore de ritualuri, practice, meditații.

Locația evenimentului este insula Koh Samui, (cod aeroport USM). Poți ajunge cu zbor direct din România pe insulă sau poți să ajungi cu escală in Bangkok. Va fi necesar să ajungi în aeroport pe data de 1 Octombrie 2018 până la ora 14.00 când se va face transferul de grup. La interviul personalizat vom discuta detalii despre transport și opțiuni de zbor.
Retreat-ul este conceput ca o detoxifiere fizică și emoțională. Cele trei mese zilnice vor fi vegane și vegetariene, fără lactate, fără carne, fără gluten, cu foarte puțin zahăr și fără pâine. În schimb, vom introduce mese delicioase din bucătăria thailandeză și vom găti mese creative, folosind chia, quinoa, fulgi de ovăz, spirulină și alte super-alimente etc. Toate mesele sunt gândite pentru a ne echilibra sistemul hormonal, sistemul imunitar și să ne ajute să fim mai sănătoase. Te asigur că îți vom surprinde simțurile cu abundența de sănătate și arome.

Acest Retreat de Feminitate si Răsfăț este creat cu timp de relaxare, masaje, spa, tatuaje cu henna, multe povești și aventură, descoperire și contact cu natura. Pe parcursul Retreat-ului de Feminitate și Răsfăț vom avea timp liber, pe care vom alege să îl petrecem după nevoile proprii.

Îți recomand să ajungi în Tailanda cu minim 1 sau 2 zile înainte de retreat pentru a avea timp să te odihnești, să te acomodezi cu fusul orar, vremea umedă, pentru a beneficia de zilele pregătite pentru tine. Iar după retreat îți recomand măcar 2 sau 3 zile să rămâi, să ai timp să se aseze și șă se integreze transformările prin care ai trecut și de ce nu să explorezi mai mult această țară.

***E un retreat doar pentru românce așa că vei găsi confort în a putea vorbi limba maternă.

Asta depinde de tine! Noi îți recomandăm să vii cu un bagaj foarte ușurel pentru că vei pleca cu el plin. Vom avea zile cu shopping dacă dorești să îți cumperi haine speciale, cadouri pentru cei dragi, cosmetice cu arome locale, fructe locale, paste de supe și sosuri locale.

Ai incluse cazarea, mesele și un masaj însă poate vrei să te bucuri de masajele locale zilnic sau poate vrei să îți comanzi băuturi/dulciuri, mâncare extra și atunci vei avea nevoie de bani de buzunar.

De asemenea dacă vrei la plecare să contribui la darurile simbolice pentru cei de la locații pentru a le mulțumi de grija și îmbrățișările primite poți face asta cu o sumă modică sau poți aduce mici suveniruri românești ca dar de mulțumire.

Ce spun participantele
edițiilor anterioare

Alături de Lia am învățat că nu avem o singură vârstă, că nu avem un singur rol, că este vorba despre noi și nu despre cum dăm în fața celorlalți. Că înainte de a ști ce vrei în viață trebuie să știi cine ești. Pentru mine acest retreat a fost ca ultima piesă ce m-a ajutat să întregesc puzzle-ul de Femeie Minunată ce Sunt!  ~ IOANA

Am plâns în Thailanda asta cât nu am plans în ultimii 10 ani, am transpirat cât pentru toata viața , am urlat cat nu am crezut că pot urla, am simțit prima data cum e sa te hrănești cu energie, pentru ca în ultimele zile CORPUL refuza sa mănânce, era sătul. Sunt puține persoane care m-au marcat existențial in toata viața mea de 43 de ani. Și una din persoanele astea e LIA. Dacă ar trebui să recomand ceva oricărei femei din lumea asta …atunci i-aș zice sa o caute pe Lia, sa o cunoasca, sa o respire si sa mearga măcar o data in viata la o întâlnire de astea de femei, ca e retret sau alt nume… conteaza mai putin. ~ Briana

M-a ajutat mult sa mă re-conectez la energia mea feminină și s-a creat un spațiu safe care mi-a permis să îmi exprim atât bucuria de a fi femeie cât și rănile. Lia este foarte jovială și deschisă ca persoană. Tehnicile și exercițiile pe care ea le propune sunt foarte practice și contribuie la eliberarea emoțiilor negative, a blocajelor energetice/mentale/emoționale care toate ajută ca până la urmă să ne reconectăm cu femininul. ~ CRISTINA 

Nu m-aș fi gândit vreodată ca in 10 zile poți sa ajungi sa te simți atat de “acasă” cu tine însăți și cu încă 9 minunății de femei despre care m-am gândit de la început ca sunt fete faine. Am fost 9 femei diferite dar împreuna am făcut un tot și am învățat una de la alta. Lia a reușit sa creeze un spațiu safe, unde noi, fetele, ne-am deschis, ne-am destăinuit, ne-am vindecat (nu m-as fi gândit ca am atâtea chestii de tratat din copilărie ), ne-am întâlnit poate pentru prima data cu noi insene, și in final am înflorit asemeni florilor de iasomie. Recomand acest retreat fiecărei femei din lumea asta, cu siguranța nu va regreta! Pentru ca oricât ar insista cineva ca e Ok așa cum e, intr-un astfel de retreat descoperi ca nu e chiar Ok și ca se poate mult mai bine. Iar dacă își dorește cineva sa ajungă la retreatul Liei, universul va mijloci întregul proces, pentru ca atunci când îți dorești cu adevărat ceva, magia își face datoria. ~ Daciana Morusan

Dragă Lia, evenimentele de feminitate făcute de tine m-au ajutat foarte mult să integrez efectiv experiențial femininitatea în viața mea, să sondez adânc în mine și să manifest cine sunt de fapt. Mi-a plăcut mult tot ce a însemnat exerciții de conectare cu celelalte femei, și prin faptul că tu te conectezi și grupurile tale o fac cu ușurință. A fost dificil să accept și partea vulnerabilă și aproape excesiv de afectuoasă din mine, practic să mă văd în oglindă. Cu toate astea, efectele unui atelier cu tine, se revăd încă și acum, un an mai târziu. Și îți mulțumesc pentru asta. ~ CĂTĂLINA

Cu ajutorul tău si al femeilor superbe din Retreat am început sa completez cercul meu personal, sa simt real sentimentul de bunăstare si răsfaț!! de euforie eu cu mine si eu pentru mine!! I-am atins pe “el” si pe “ea” din mine, am dansat cu ei si le-am plantat semințele visurilor peste tot pe acolo: prin ocean, nisip, plante exotice si furnicuțe rosii, piata cu localnicii aromele si voiosia lor, printre stelele de pe cerul cu luna plină, printre picături de ploaie tropicală, peste tot, zambete și recunostință infinită că sunt acolo cu toata ființa si conștiința mea! ~ Alexandra Ursan

“Mie îmi place că Lia insăși este într-o continuă evoluție; lucrează în continuare cu ea, și acest lucru se vede. Mai îmi place faptul că tot ce folosește în cursuri (tehnici, exerciții, ritualuri) a testat pe ea însăși. Îmi place că e deschisă, sinceră, împărtășește experiențele proprii. E atentă la grup și la fiecare femeie în parte. “ ~ SIMONA

“Lucrul cu Lia a fost o încântare și o mare bucurie pentru corpul, mintea și sufletul meu! Pentru mine toate experiențele au fost atât de firești, naturale, echilibrate … Lia are talentul unui dirijor fin care face ca tot ce se intampla de-a lungul workshopului sa fie safe și să curga lin… Mi-a placut mult că s-a lucrat cu corpul prin diverse modalități … doar așa ne-am dat seama cum suntem cu adevărat pe interior…
Multumesc Liei pentru spațiul creat. Voi reveni cu încredere și altă dată! “ ~ MONICA

Pentru mine experiența din Thailanda a fost despre planul de acasă care nu se potrivește cu cel din târg. Si totuși poate fi de vis. A fost în cea mai mare parte despre a renunța la control si a lăsa neprevăzutul să iși facă treaba. Am avut in Lia un protector al cadrului si spațiului nostru emoțional care a facilitat eliberarea și creșterea a unor părți adormite, pe silent cum s-ar spune. Mâncarea excelentă, oameni care știu să zâmbeasca și să te priveasca prin ochi direct în suflet. Mă felicit și sunt recunoscătoare pentru alegerea acestei experiențe. Mulțumesc femei frumoase, mulțumesc Lia!
~ Roxana Nicoleta Tudorache

“Lia – O femeie în continuă dezvoltare, sinceră, autentică, care exprimă încredere să se deschidă în fața femeilor și să le ofere o mână de ajutor intr-un mod detașat, însă cu iubire. O femeie puternică, dornică să ofere sugestii și ghidaj. Nu e un salvator al femeilor, este persoana care îți dă uneltele să te descoperi si care e alături de tine in acest proces. Am interacționat foarte bine cu ea, m-am simtit in siguranță și am avut incredere in tot ce faciliteaza. Pentru puținele ori in viață când am simtit ca decizia mea de a participa la ceva a fost cea mai buna si Lia mi-a oferit sprijinul si uneltele de a merge mai departe pe acest drum al feminității. O recomand cu tot dragu’  pentru naturalețe si curajul de a fi ea 🙂 si de a se expune exact asa cum e, astfel dându-mi si mie curajul de a ma deschide, de a ma elibera si de a deveni o persoana mai puternica. Mulțumesc!“ ~ ANTONIA 

Scroll to Top

Acest site foloseste Cookie-uri

pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.