Yoni Love

CONECTAREA CU
TEMPLUL TĂU SACRU

Retreat de Feminitate

2021

datele vor fi confirmate curand

Băița, județul Cluj

Retreat YoniLove

Ai crede că știi totul despre tine sau despre corpul tău.
Și chiar știi.

Știi ce simți când te mângâie cineva, îți simți vântul în păr și apa pe obraji,
simți sărutarea lui, a iubitului, copilului, simți cum ți se strânge stomacul într-un moment tensionat
sau cum îți saltă inimă de bucurie când dansezi sau chiar sări, fizic, cu parașuta.

În astfel de clipe reușești să te conectezi la corpul tău și la emoțiile tale.
Ești conștientă. Sau cum îmi place mie să spun, te trezești.
Dar apoi uiți. Te iei cu altele, cu viață, cu treburile și uiți.
Uiți de emoții, de cele pe care le-ai simțit la un moment dat.
Uiți de senzații și timpul trece.

Și trece un an și trec doi de când nu ai mai trăit în corp.
Și vrei să revii la ele, dar nu știi cum.

Și îți dai seamă că nu e doar despre redescoperire, ci și despre cunoaștere.
Că sunt senzații noi, pe care nu le-ai trăit.
Niciodată.

Te invit să îți dai voie să te descoperi!

"Acest retreat a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-am facut pana acum! A venit spre mine exact cand trebuia si a fost o experientat profunda care m-a ajutat sa cunosc noi parti din mine si pe altele sa le inteleg mai bine. Sunt foarte recunoscatoare atat Liei, cat si celorlalte femei din cerc care au fost alaturi de mine in acest proces."
Junia R.
Cluj Napoca

Vrei să afli?
Dincolo de toate modalitățile de conectare care există pe lume, conectarea inimilor, a creierelor, a ideilor, dincolo de mailuri, de sms-uri, de share-uri, există un tip de conectare care te pune în legătură cu partea cea mai sacră din ține.

Conectarea cu Templul tău Sacru, zis și Yoni.

ŢI-A VORBIT CINEVA PÂNĂ ACUM DE YONI?
Sigur că ţi-a vorbit. Yoni e „Acolo Jos”.

Yoni este acel loc care, in perspectiva modernă, e văzut ca ceva murdar care trebuie mereu curățat, purificat, vindecat. Despre acel „acolo jos” vorbim doar dacă ne doare sau dacă mergem la investigații. Sau poate folosit în expresiile populare de a face mișto. 

Multe femei nu s-au uitat nicioadată Acolo Jos.

Eu vreau să îţi vorbesc altfel.

Vreau să știi că vaginul tău e un templu sacru, un Portal de Accesare a Vieții. Sună mult mai frumos decât termenii grosolani folosiți în limbajul comun sau popular și, deloc întâmplător, este adevărat. Uterul și vaginul nostru sunt sanctuarul nostru intern, un loc pentru a ne accesa înțelepciunea și puterea noastră. Cu toții venim din acest loc magic și profund. Și totuși, în general, nu ne onorăm acest loc sacru, cele mai multe dintre noi ne folosim pântecele pe post de coșuri de gunoi psihic, aruncând acolo emoțiile pe care nu suntem dispuse să le simțim sau să le înfruntăm.

Te invit așadar să faci un pas în laterală, să te oprești o secundă sau mai multe, să gândești out-of-the-box și să acționezi în consecință: să te conectezi la ceva ce nu te-ai mai conectat de mult sau niciodată și să simți cum înflorești.

O femeie cu Yoni-ul trezit, viu și sănătos este plină de viață, fericită, atractivă și radiază.

În contrast, dacă ai blocaje legate de YONI-ul tău, riscurile sunt

 • Să ai un corp înghețat: să nu simți, să fii deconectată de emoții, să ai o armură în jurul vaginului și a inimii; să pari vie însă să fii moartă energetic și doar funcțională
 • Să îți lipsească legătura armonioasă între Yoni și Inimă
 • Să nu te mai preocupe sexul, să fie ceva din datorie sau ceva ce faci de Crăciun și Anul nou.
 • Să refulezi această energie de viață și pasiune: fie te îngrași mult pentru că energia nu urcă în corpul tău, fie lucrezi foarte mult pentru a te ține ocupată. Oricum, ajungi să fii frustată, furioasă și mereu nemulțumită
 • Să îți respingi darurile și energia feminină ajungând la dezechilibre hormonale și infertilitate
 • Să te îmbolnăvești în această zonă – de la candida care nu se mai vindecă, la dureri, inflamații, contracții, dureri în timpul sexului, fibroane, fibromalgie sau cancer
 • Să-ți dai puterea celorlalți (părinți, partener, medici, biserică, societate) și să stai pasivă sau victimă în viața ta
 • Să ai o imagine deformată despre corpul tău și despre frumusețe
 • Să ai relații de cuplu nesatisfăcatoare și/sau dramatice sau o lipsă totală a relației de cuplu
În loc să fim sigure de noi, pline de viață, senzuale, radioase și în contact cu darurile noastre feminine - suntem triste, închise, rigide ... dar cuminți.

“Alaturi de Lia am invatat ca nu avem o singura varsta, ca nu avem un singur rol, ca este vorba despre noi si nu despre cum dam in fata celorlalti.
Ca inainte de a sti ce vrei in viata trebuie sa stii cine esti. Pentru mine aceasta experienta a fost ca o ultima piesa ce
m-a ajutat sa intregesc puzzle-ul de Femei Minunata ce sunt ˮ  ~ Ioana B.

O să îți mai spun doar două lucruri, de fapt două perspective prin care poți privi Yoni și care te vor ajuta să adaugi un plus de înțelegere, la ce am scris deja mai sus.

1: Perspectiva energetică care spune că Yoni corespunde celor 2 chakre (chakra 1 masculin si chakra 2 feminina) de unde energia urca in plexus solar, apoi spre inima, gat pana in creștet pentru a conecta energia Pământului cu energia Cerului. Atunci când suntem deconectate de la Yoni și energia celor 2 chakre este dezechilibrată și/sau blocată.

2: Perspectiva medicală care spune că sistemul nervos pornește din zona Yoni-ului și că inervațiile nervoase de aici trasmit mesaje spre creier pe șira spinării. Echilibru hormonal, funcționarea glandelor suprarenale, a ovarelor, echilibru emoțional, toate se datorează stării de sănătate a zonei pelviene. De cele mai multe ori din perspectiva medicală se intervine doar în caz de boală, de aceea e bine să înțelegem legătura din Yoni – Creier și starea de sănătate, ca să putem lua acțiuni preventive. 

În medicina chinezească care stă la baza practicilor feminine taoiste, zona Yoni-ului este baza energiei de viață, este locul unde Energia Chi (energia vitalității) se produce și de unde se răspândește în tot corpul. Dacă această zonă este blocată sau dacă energia este reprimată, stagnantă, atunci nu vom avea energie și vitalitate în corp și nici în organe, ne vom îmbolnăvi ușor, vom îmbătrâni mult mai repede, iar emoțiile noastre vor fi mai degrabă îngrijorare, frică, tristețe.

Eu te invit să ai propria ta perspectivă asupra Yoni-ului tău. Indiferent de ce bagaj emoțional, mental sau fizic ai cu tine și unde te găsești în explorarea darurilor tale feminine, te invit să te eliberezi de trecut, să îți asumi puterea interioară și să iei controlul asupra sănătății tale feminine. E momentul să deschizi portalul de energie care este in miezul tău de femeie. E momentul ca într-un cadru susţinător, sigur, magic și femin, să te descoperi femeia frumoasă care ești, să dai voie vieții să fie în tine, să te (re)împrietenești cu corpul tău, să îți descoperi forța creatoare și să îți activezi darurile Yoni-ului tău. În spațiu ritualic, te invit să rescrii povestea ta și să te conectezi la magia din tine!

Vino. Experimentează.
Descoperă-ți corpul.

Vino să râzi, să plângi, să dansezi, să imbrătisezi și să te transformi. Nu ești victimă, nu ești singura curioasă să te descoperi, nu ești nici ultima care face asta, și mai ales de toate nu ești singură. Poți să ai o viață minunată, trăită din energia abundentă a Yoni-ului tău. să primești și informație și să și practici lucrurile care vor face un bine și corpului tău și inimii tale.

În acest spațiu ritualic, te invit să îti schimbi perspectiva, să rescrii povestea ta și să te conectezi la magia din tine!

“Dragă Lia, evenimentele de feminitate făcute de tine m-au ajutat foarte mult să integrez efectiv experiențial femininitatea în viața mea, să sondez adânc în mine și să manifest cine sunt de fapt. Mi-a plăcut mult tot ce a însemnat exerciții de conectare cu celelalte femei, și prin faptul că tu te conectezi și grupurile tale o fac cu ușurință. A fost dificil să accept și partea vulnerabilă și aproape excesiv de afectuoasă din mine, practic să mă văd în oglindă. Cu toate astea, efectele unui atelier cu tine, se revăd încă și acum, un an mai târziu. Și îți mulțumesc pentru asta.ˮ  ~ Cătălina

Programul Retreatului
YoniLove

EDIȚIA 8 : 3 - 7 Septembrie 2020

Sosire: după ora 16.00
Plecare: după ora 11.00

Cum arată o zi de retreat?

7.00 – 8.30 Meditație Activă **
8.30 – 9.30 Mic dejun **
10.30 – 13.30 Sesiune workshop **
13.30 – 16.00 Prânz și timp liber, Spa **
16.00 – 19.00 Sesiune workshop ***
19.00 – 20.00 Cină **
21.00 -22.30 Ritual Sacru

NOTĂ: În funcție de dinamica grupului și nevoile psihologice/emoționale ale participantelor,
programul se poate modifica/adapta.

Retreat-ul de la Baita pentru mine a fost renastere, cunoastere, MAGIE - am aflat lucruri despre fiinta mea la care nu as fi indraznit vreodata sa a ma gandesc; am aflat cat de inghetata eram; - am aflat notiunea de femeie, sexualitate, senzualitate, intimitate, iubire de sine, pace, liniste; - am aflat ce inseamna a simti, a trai, a te iubi; - am aflat cat de frumoasa este viata daca ne conectam la natura, la lumina, la Univers si la noi insine; - am aflat cat de frumoasa este o femeie care se dezgheata si se cunoaste; - am trait si simtit energiea feminina depre care am tot citit, insa nimic nu se compara cu "a trai/simti"; - am locuit impreuna cu femei minunate, frumoase si puternice, femei cu diferite experinete de viata, femei de la care am invtat lucruri minunate si importante pentru "cresterea" mea; - am aflat intradevar ca numai noi ne putem face cele mai minunate bucurii, placeri si tot ceea ce sufletul nostru isi doreste; - am aflat despre corpul meu cat de minunat este si am inteles ca totul tine de mine ca eu sa raman tanara, frumoasa si fericita. Recomad tuturor femeilor care doresc sa se trezeasca, intalnirea cu tine! Ioana
Ce vei face pe durata celor 4 zile?

Îți vei însuși cunoștințe fundamentale de anatomie și fiziologie feminină, și a-ți prelua controlul asupra sănătății tale feminine

Vei descoperi forța creatoare a Templul Sacru și vei activa toate darurile Yoni-ului tău - considerat de multe culturi ca al treilea creier feminin

Vei face meditații active pentru trezirea energiei vitale și curățarea chakrelor

Vei experimenta practici Taoiste de purificare, transformare și transmutare a energiei sexuale

Vei folosi dansuri și mișcare conștientă pentru eliberarea emoțiilor blocate în corp (rușine, frică, ingheț, furie, frustrare)

Vei participa la sesiunile TRE cu exerciții concepute pentru eliberarea tensiunii și traumei din corp

Vei trezi potențialul darurilor tale feminine prin eliberarea credințele limitoare despre intimitate, sexualitate, plăcere

Vei practica zilnic cu oul de jad pentru a-ți resensibiliza și tonifia vaginul respectiv vei exersa tehnici de masajul sânilor 

Prin meditații multiorgasmice vei accesa o sursă de energie infinită și vei învăța cum să o folosești la potențial maxim

Vei învăța masaje și ritualuri tantrice avansate pentru trezirea simțurilor și a senzațiilor din corp, al tău sau al partenerului

Vei participa la meditații ghidate pentru vindecarea și reconectarea la puterea și plăcerea sexuală și vaginală

Vei accesa secretele manifestării unei vieți extraordinare prin folosirea puterii feminine și sexuale

NOTĂ: *** Acest retreat de Feminitate conține exerciții (gen masajul sănilor, practica cu oul de jad, masaje) care presupun nuditate parțială însă într-un cadru ritualic, de respect, susținere și totală siguranță. Sunt foarte prezentă la faptul că în corpul nostru ducem multă traumă și durere iar acest exerciții sunt concepute pentru a te elibera de povara acestor experiențe trecute. Nu vei fi obligată  să faci exerciții care te scot din zona de comfort și poti oricând să spui NU dacă nu dorești să participi în aceste exerciții. Vocea ta va fi respectată. Vrem să aducem Vindecare și să-ți găsești din nou Puterea Interioară.

La finalul acestui Retreat de Feminitate și Răsfăț:

* Vei fi liberă de sentimentele de rușine, vină și judecată în relația cu Feminitatea ta
* Vei fi indrăgostită de tine însăți, de unicitatea și frumusețea ta
* Vei avea un arsenal de practici feminine avansate pe care acasă le vei putea integra în viața de zi cu zi
* Corpul tau fizic este trezit la viață, iar corpul energetic va fi sincronizat la noi senzații de placere
* Vei înțelege Anatomia Yoni-ului tău dincolo de ce știai
* Vei fi deschisa la Abundența și Bucuria de viață
* Vei Străluci de frumusețe și Iubire precum un Diamant
* Vei avea un grup de surori care te-au văzut și susținut în călătoria ta
spre descoperirea Frumuseții Interioare și pe care le vei avea prezente în viața ta

“M-a ajutat mult să mă re-conectez la energia mea feminină și s-a creat un spațiu safe care mi-a permis să îmi exprim atât bucuria de a fi femeie cât și rănile. Lia este foarte jovială și deschisă ca persoană. Tehnicile și exercițiile pe care ea le propune sunt foarte practice și contribuie la eliberarea emoțiilor negative, a blocajelor energetice/ mentale/ emoționale care toate ajută ca până la urmă să ne reconectăm cu femininul. ˮ  ~ Cristina

Acest retreat de Feminitate și Răsfăț
este pentru tine dacă:

 • Ești pregătită pentru o experiență profundă de transformare interioară
 • Vrei să înveți să îți accepți și iubești corpul, așa cum este el, fără condiții și limitări
 • Dorești să înveți și să practici tehnici de trezire și curățare a corpului fizic și energetic
 • Vrei îți transformi viața și relația de cuplu
 • Ești dispusă să-ți  conștientizezi și să transformi credințele și tiparele mentale despre sexualitate, feminitate, plăcere.
 • Te atrage ideea să-ți descoperi Templul Sacru și darurile sale
 • Știi că e momentul să vindeci relațiile din trecut care îți blochează energia vitală
 • Ești deschisă să primești suportul și iubirea cercului de surori
 • Vrei să inviți în viața ta mai multă joacă, bucurie, succes și abundență
 • Vrei să Înflorești ca Femeie

Acest retreat NU este pentru tine dacă:

 • Ți-e frică încă să renunți la credințele și tiparele limitatoare care îți definesc identitatea 
 • Îți place să cauți mereu informații teoretice dar nu ești pregătită să le și experimentezi și cu atât mai puțin să le faci o practică personală zilnică
 • Te simți mereu o victimă a oamenilor din viața ta și că nu ai puterea să faci nimic pentru a avea o viață mai bună
 • Ești genul de persoană care găsește mereu scuze, care critică, compară, este negativă și le știe pe toate
 • Nu te entuziasmează aventura, și nici dezvoltarea personală alaturi de alte femei curajoase
 • Nu accepți încă să râzi, să plângi, să dansezi, să îmbrățișezi ca unelte de  transformare ale vieții tale.

“Lucrul cu Lia a fost o încântare și o mare bucurie pentru corpul, mintea și sufletul meu! Pentru mine toate experiențele, au fost atât de firești, naturale, echilibrate …  Lia are talentul unui dirijor fin care face ca tot ce se întâmplă de-a lungul workshopului să curgă lin și să te simți în siguranță. Mi-a plăcut mult că s-a lucrat cu corpul prin diverse modalități. Doar așa ne-am dat seama cum suntem cu adevărat pe interior… 
Mulțumesc Liei pentru spațiul creat. Voi reveni cu încredere și altă dată! ˮ  ~ Monica Radulescu, București

***********

„Am tot vrut sa-ti scriu, dar nu reuseam sa pun in cuvinte experienta de la YoniLove. Pentru mine, a fost minunat! Mi-a dat curaj, m-am simtit alintata si rasfatata si in acelasi timp mi-a aratat ca pot sa fiu si altfel, pot sa dau din masti jos si pot sa fiu oricum simt eu ca mi s-ar potrivi in momentul acela.. Dupa atatea luni inca ma mai simt asa conectata la spatiul ala si am ramas cu informatii si tehnici practice care sa ma ajute sa nu mai raman blocata in emotii si tot felul.
Multumesc pentru toata munca ta, te  imbratisez.” ~ Oana Mocean, Cluj

Cine te va ghida în această călătorie

Sunt Lia Bolte fondatoarea proiectului Femeia Trezită și sunt onorată să te am în spațiul sacru Feminin plin de magie, pasiune și viață.

Lucrez ca și trainer de dezvoltare personală încă din 2006 făcând parte din primii Traineri certificați din România. Am avut bucuria să lucrez în cei 13 ani de training cu peste 3000 de oameni pe care i-am susținut și care m-au susținut în procesul meu de creștere, expansiune și mirare.

Din 2012 mi-am mutat reședința in Thailanda pe o insulă tropicală, unde am continuat sa dezvolt un centru de meditatie si terapii complementare și să mă dezvolt personal și profesional. Pe o insula izolata de lume, fara trafic, fara masini, fara magazine, cu petreceri, oameni adormiti insa si cu oameni trezi, oameni liberi si plini de viata, cu meditatii, sesiuni de vindecare, samanism, jungla si ocean, serpi si traind o viata simpla am stat cu cele mai negre stari ale mele si mi-am gasit cele mai frumoase stari. Am invatat sa devin prezenta, sa ma accept si sa ma provoc si sa-mi descopar cele mai inalte stari.

In 2013 am urmat un curs de 200h de formare ca și facilitatoare tao-tantra in feminitate iar din 2017 după un proces personal frumos de 2 ani ofer și procesul minunat TRE  – eliberarea de traume și tensiuni.

Am studiat practici taoiste, energetice si sexualitate sacra cu Minke de Vos si Shashi Solluna, Respiratie, deconditionari primare si tantra cu Devapath, Vindecarea copilului interior cu Anando, Tantra si alchimie interioara cu  Spersa, practici de meditatie, si self awareness cu Kaifi Iraklis, Dans Sacru cu Monika Nataraj,  Ceremonii sacre si dans-ul celor 5 elemente cu Daisy Kaye,  tantra cu Ma Ananda Sarita, TRE with Fiona Leibowitz și fondatorul metodei TRE, David Berceli, Somatic Experience, Terapia cu copilul interior Primal work.

Sunt fascinata de tot ce inseamna Feminitate asa ca citesc, aprofundez, practic, particip la formari si cursuri de feminitate pentru ca a ma trai, experimenta, dezvolta si tot ceea ca aduc in cursurile mele sunt din experienta mele traite si integrate.

Imi doresc ca pe durata acestui workshop sa iti ofer ghidare si suport in descoperirea a cine Esti deja. Stiu ca sexualitatea e un subiect delicat care a fost reprimat si distorsionat si tocmai din aceste motive in doresc sa te sustin in a gasi informatii despre tine si corpul tau, in a trăi experientele care sa te puna in contact cu corpul si viata care zace in pântecul tău.

Eu voi fi cu tine să asigur un spațiu safe în care să te experimentezi, să îți dai voie să te trăiești altfel însă Tu esti singura persoana care poate sa deschida acel spatiu sacru.

Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi aceasta cautare devine mai usoara si a renunta la ceea ce nu ne mai serveste devine mai simplu.

Vreau ca din ce in ce mai multe femei sa se trezeasca, sa se iubeasca pe ele si sa isi dea voie să Radieze frumusețea Interioară.

Locația Templului Feminin

Ne vor găzdui cu multă grijă, iubire și răsfăț cei de la Pensiunea Meander…un loc desprins din Rai la 30 min de aeroportul din Cluj, chiar lângă localitatea Gherla.

Vom avea parte de mese organice cu rețete vegetariene și vegane, gătite de mâinile magice ale lui Orszi. În plus, pâine Spelta făcută în cuptorul din curte, ceaiuri organice cu ierburi culese de pe dealuri și biscuiți pufoși de casă, acompaniate de poveștile magice ale lui Csongor.

Sala de curs unde vom petrece zilele în Templu Feminin este una superbă, cu o energie tare aparte și cuprinzătoare.

Și ca Răsfățul să fie complet și șă ne relaxăm corpul și mintea, ca Bonus ne vom bucura nelimitat de serviciile Spa disponibile la locație: saună finlandeză, saună infra, piscină și un ciubăr din lemn. Să vă aduceți costumele de baie!

În timpul liber, vom putea învăța aici și cum să ne producem scruburi 100% naturale pentru a ne detoxifia corpul și a ne încărca de vitamine și minerale.

Fiecare femeie care participă la acest retreat primește
câteva bonusuri extra, respectiv cadouri și clipe de răsfăț:
 • Acces gratuit la serviciile Spa ale locației (saună finlandeză, saună infra, piscină)
 • Cadouri zilnice colorate, unice și feminine în valoare de 200 LEI
 • Participare la Tombola cu premii în cărți, bijuterii și lenjerie sexy
 • Cadou un Ou Yoni din Ochi de Tigru mărime M (încredere de sine și echilibrarea Chakrei 3) – în valoare de 170 LEI
 • Prețuri speciale la produsele Tachyon (baghete, ouă din cuarț), Ouăle de Jad și Cupa Menstruală
 • O sesiune privată individuală de 30 minute,  cu recomandări feminine personalizate – în valoare de 180 LEI
 • Reducere de 50 EURO la primul program online în limba română de practica cu Oul de Jad  – YoniLove ce durează 9 săptămâni.

Ce este inclus în prețul acestui Retreat?

Vom avea pauze zilnice de cafea și ceai cu biscuiți și alte dulciuri/fructe sănătoase
* Acest retreat are o componentă importantă de Detoxifiere pentru a susține reducerea inflamației corpului.
Dacă consumi carne îți recomand ca înainte de retreat să reduci consumul pentru a-ți obișnui corpul.

Te poți înscrie ACUM și face plata avansul până la data limita

Confirmarea locurilor se va face în funcție de plata avansului neramburabil de 1000 LEI

Costul acestui retreat cu cazare, masa, program curs, cadouri, ou ochi de tigru, activitati

3100 ron

* Cine a participat la Retreaturile de Feminitate din Thailanda
beneficiază în plus de o reducere de 400 lei

*** Cine a mai participat la YoniLove si vrea sa revina, beneficiaza de reducere de 800 lei

*** cele 2 reduceri nu se cumulează

“ Lia – O femeie in continua dezvoltare, sincera, autentica, care exprima incredere sa se deschida in fata femeilor si sa le ofere o mana de ajutor intr-un mod detasat, insa cu iubire. O femeie puternica, dornica sa ofere sugestii si ghidaj. Nu e un salvator al femeilor, este persoana care iti da uneltele sa te descoperi si care e alaturi de tine in acest proces. Pentru putinele ori in viata cand am simtit ca decizia mea de a participa la ceva a fost cea mai buna si Lia mi-a oferit sprijinul si uneltele de a merge mai departe pe acest drum al feminitatii. O recomand cu tot dragu’ pt naturalete si curajul de a fi ea:) si de a se expune exact asa cum e, astfel dandu-mi si mei curajul de a ma deschide, de a ma elibera si de a deveni o persoana mai puternica. Multumesc! ˮ ~ Antonia

- BINE DE ȘTIUT -

 1. Dacă dorești să participi la retreat însă ești din Gherla și nu ai nevoie de cazare te rog să imi trimiți un email.
 2. Dupa ce plătești avansul vei avea de completat un formular mult mai detaliat și o clauză de confidențialitate
 3. Femeile care nu au mai participat la seri de feminitate/workshop-uri sau retreaturi cu Lia Bolte vor trece printr-u proces de selecție care constă într-un interviu de 1 oră.
 4. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientele pentru a crea un spațiu de siguranță și încredere
Completează Formularul de Înscriere
pentru a rezerva un loc la acest retreat

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Cum ajungi la Locație?

Din orice parte o țării Acum este foarte practic și rapid să ajungi la Cluj cu avionul. Sunt curse de zbor interne zilnice între București/Iași/Timișoara – Cluj la prețuri foarte bune mai ales dacă cumperi biletul din timp.

Dacă veniți cu trenul puteți veni pănă în Gara Gherla și de acolo cu taxi sau gara Cluj și de acolo microbus.

Locația se găsește în localitatea Băița, pe Strada Clujului 88, la 35 de km de aeroportul din Cluj Napoca. Dacă sunteți mai multe persoane care veniți în același timp vă putem ajuta să organizăm un transport de grup (contra cost)

În momentul în care avem confirmate orele la care ajungeți și unde putem să vă ajutăm să vă organizăm sosirea de grup.

Ce ai nevoie să îți aduci cu Tine:
 • Curiozitate și o inimă deschisă
 • Salteluță yoga (vom sta doar pe jos)
 • 2 șaluri foarte mari
 • O rochie albă pentru ceremonii
 • Ouăle de jad și baghetele de cristal (dacă ai) –
  ulei de cocos și ață din bumbac aduc eu
 • Un jurnal feminin pentru notițe, revelații și vise
 • O lumânare mare cu recipient (o vei duce acasă pentru altarul de feminitate)
 • Costum de baie, cremă de soare, o eșarfă
 • Fuste lungi pentru dans, colanți pentru meditatiile active și TRE
 • O oglindă medie (gen machiaj, cu 2 fețe)
 • O carte care te-a influențat în viață – pe care o vei face cadou
 • 3 obiecte care îți înspiră ție feminitate
 • Daca ești friguroasă, șosete pufoase, paturică, pernuță, etc.
Scroll to Top

Acest site foloseste Cookie-uri

pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.