Retreat de Feminitate

Bine ai venit în spațiul
Sacru Feminin!

Sunt Lia Bolte, fondatoarea proiectului Femeia Trezită, și sunt onorată să te am în spațiul Sacru Feminin plin de magie, culoare, pasiune și viață. Îmi doresc ca fiecare Femeie să îți descopere frumusețea interioară și esența ei Unică și să își dea voie să trăiască Autentic, Conectată și să Radieze energia feminină.

Lucrez ca și trainer de dezvoltare personală încă din 2006 și am avut bucuria să lucrez cu peste 2500 de oameni pe care i-am susținut să îți aducă lumină în inimă și să îți descopere frumusețea interioară. Susținerea Spațiilor de Transformar pentru Femei a început în 2013 pentru că am descoperit acest spațiu Magic de iubire, vindecare, expansiune și energie hrănitoare. Și e necesar să putem vindeca feminul și ai da spațiu pentru a se exprima autentic, liber și pentru a transforma relațiile din viața noastră.

Sunt fascinată de tot ce înseamnă Feminitate așa că citesc, aprofundez, practic, asist alți traineri și facilitatori pentru a mă dezvolta professional, particip la formări și cursuri de feminitate ca și participant, pentru a mă trăi, experimenta, dezvolta si tot ceea ca aduc in cursurile mele sunt din experienta mele traite si integrate. Iar cel mai frumos proces de creștere e viața mea de zi cu zi: ultimii 6 ani de când locuiesc în Thailanda au adus extrem de multă creștere, maturizare și descoperirea esenței mele feminine.

Ți-am pregătit mai multe programe de feminitate în România, în Thailanda sau online, numai pentru sufletul tău și pentru susținerea Trezirii tale Interioare. Te invit să te cunoști, să îți dai voie să exprimi acea forță creatoare care este în pântecul tău, să lași iubirea să te transforme, să te Asumi ca Femeie, și să te întâlnești cu tine, cea autentică. Am pregătit programe experiențiale unice în România care îți vor transforma viața și te vor conecta cu natura ta Sacră feminină!

Te invit să descoperi programele mele de Inițiere în Feminitate!
Cu drag de feminitate,

Calendar de Evenimente
"Femeia Trezită" pentru 2020

Retreat YoniLove

Conectarea cu Templul tau Sacru
 6 - 10 August, 3 - 7 Septembrie,

România

AFLĂ MAI MULTE

Călătoria spre Tine

Retreat de Feminitate și Răsfăț
28 Septembrie - 7 Octombrie 2020,

Insulele exotice din Thailanda

AFLĂ MAI MULTE

Magazin "Femeia Trezită"

2017 © Magic Events & Retreats,
Koh Samui, Thailand